Prezentare activitate
Este o companie de paza si protectie moderna, avand dotarile tehnice si personalul necesar desfasurarii serviciilor de securitate inconditii optime. Activitatea societatii este sustinuta de un management performant, cu o bogata experienta de specialitate, compania avand posibilitatea sa dezvolte o gama de servicii de paza, monitorizare- interventie, paza de corp, supraveghere, transport valori si insotire de persoane si nu in ultimul rand paza umana.

Obiectivul companiei DEY SECURITY este de a oferi clientilor sai solutii optime de securitate adaptate ideal fiecarei situatii in parte. Astfel, o componenta esentiala este serviciul de consultanta furnizat gratuit, care sprijina CLIENTUL in procesul decizional pentru a selecta in deplina cunostinta de cauza cele mai favorabile solutii de securitate. Serviciul de consultanta profesionala DEY SECURITY propune solutii complexe informand CLIENTUL asupra tuturor implicatiilor privind atat sistemele tehnice cat si de interventie umana si incorporand elemente ce raspund atat criteriilor de performanta profesionala, cat si criteriilor specifice Coordoneaza si dirijeaza in permanenta echipajele de interventie catre amplasamentul protejat, asigurand colaborarea eficienta a tuturor fortelor implicate.

Semnalele provenite automat de la sistemele locale de detectie si avertizare, sau declansate manual prin sistemele de alarmare la “Hold-up” instalate la BENEFICIAR, sunt preluate prin intermediul transmitatorului GPRS sau prin linia telefonica fixa si sunt transmise si interpretate de Dispecerat in functie de tipul alarmei: incendiu, efractie, hold-up (panica), etc. Aceste informatii sunt inregistrate, preluate si arhivate in Dispeceratul DEY SECURITY. In timpul desfasurarii evenimentului Dispecerul mentine permanent legatura cu echipajele de INTERVENTIE RAPIDA cu alte forte de interventie si deasemenea cu BENEFICIARUL. Este compusa din agenti de interventie proprii, de inalta performanta operativa, experti in domeniu, extrem de riguros selectati, pregatiti si antrenati permanent.

Echipajele de interventie sunt dotate cu autoturisme inscriptionate cu insemnele DEY SECURITY, echipament individual de inalta performanta si calitate adecvat pentru interventie eficienta in cazul oricarui tip de situatie; Dupa rezolvarea situatiei de efractie, sau Hold-up, echipajul, asigura paza obiectivului agresat pana la sosirea BENEFICIARULUI. Daca aveti nevoie de un ofiter de receptie sau de agenti care sa patruleze pentru a asigura paza non-stop a obiectivelor dumneavoastra, personalul DEY SECURITY va fi pregatit in mod special la locul exercitarii misiunilor de paza. Astfel agentii vor indeplini oricand cu promptitudine si exactitate serviciilor solicitate de dumnevaostra.

Agentii de paza sunt sprijiniti permanent de echipajele de interventie rapida, special dotate si antrenate pentru astfel de situatii si bineinteles colaboarea cu echipajele de politie,jandarmi, pompieri si salvare existand in acest sens protocoale incheiate intre societatea noastra si organelle statului. Conform valorilor companiei, fiecare angajat este un profesionist care dovedeste spirit de echipa, loialitate fata de companie si partenerii sai si nu in ultimul rand o dorinta constanta de a-si imbunatati performantele.

Astfel, societatea recruteaza cu mare atentie perosnalul - atat operativ cat si executiv - fapt ce include in primul rand supravegherea acestora cel putin cu o luna inainte de a se intocmi dosarul de angajare apoi urmarindui-se pas cu pas activitatea profesionala. Procesul de instruirea agentilor nostri implica o solida baza teoretica - atat prin programul de scolarizare impus de legislatia in vigoare cat si prin intermediul personalului nostru specializat. Bineinteles insa, instruirea nu se limiteaza la salile de curs, agentii urmand un program intensiv de pregatire practica, fiind special instruiti pentru fiecare misune, respectiv pentru fiecare obiectiv avut in paza.


Ag. Interventie | Ag.Paza Fixa
1. Armament | 1. Armament (la nevoie)
2. Tomfa | 2. Tomfa
3. Baston telescopic | 3. Baston telescopic
4. Spray ilariant-lacrimogen | 4. Spray ilariant-lacrimogen
5. Electrosoc | 5. Electrosoc
6. Sisteme de iluminat | 6. Sisteme de iluminat
7. Statie emisie receptie | 7. Statie emisie receptie
8. Autoturism | 8. -